Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Shearer: 'Die drie spelers heeft Man United nodig om terug te keren in de top'

Laatste update:

"Manager Ole Gunnar Solskjaer had groot gelijk toen hij zei dat er op termijn clubs zijn die vanwege de financiële crisis niet meer om de verkoop van hun topspelers heen kunnen", zo verklaart Shearer in een column voor The Sun. "De meerderheid van de clubs zet in op overleven, voordat ze gaan nadenken over eventuele aankopen. Manchester United begeeft zich echter in een heel andere situatie. Daardoor kan de club zijn slag slaan in de aankomende transferperiodes, mocht het voetbal op termijn weer hervat worden."

Shearer is van mening dat Manchester United drie tot vier grote aankopen nodig heeft om weer aansluiting te vinden bij de absolute top. "In dat kader begrijp ik dat ze zijn gelinkt aan Jadon Sancho en Harry Kane. En de eventuele komst van Jack Grealish zou helemaal logisch zijn. Dat zijn de type spelers die nodig zijn om terug te keren in de top." Goal wist onlangs te melden dat Manchester United de beste papieren heeft om de eveneens aan Chelsea gelinkte Sancho voor 130 miljoen euro over te nemen van Borussia Dortmund.

De Daily Mail bracht anderhalve week geleden naar buiten dat Totttenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy bereid is om Kane voor het astronomische bedrag van 230 miljoen euro te verkopen. De spits liet zelf onlangs al weten in een vraag-en-antwoordsessie op Instagram dat hij prijzen wil winnen en daarom niet ten koste van alles bij Tottenham zal blijven. Grealish is naar verluidt al langer in beeld bij Manchester United, maar door de coronacrisis is het onduidelijk of the Mancunians daadwerkelijk een bod zullen neerleggen bij het bestuur van Aston Villa.

Welke speler zou een topprioriteit moeten zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties