Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'

Laatste update:

Ajax is naarstig op zoek naar een hoofdcoach voor de lange termijn. Potter, die zijn grootste successen kende als manager van Brighton & Hove Albion, is al weken de belangrijkste kandidaat. "De verwachting is dat Ajax deze week gaat doorpakken met de trainer", zegt Verweij.

Aanvankelijk leek de Engelsman te duur voor Ajax. "Maar Potter schijnt wat in te binden qua eisen. Salaris is sowieso geen probleem, heb ik begrepen. Aanvankelijk was het zo, en dat is ook wel een Engelse traditie, dat de manager altijd één euro, of pond in Engeland, meer verdient dan de best betaalde speler."

Bij Ajax is Jordan Henderson de absolute grootverdiener in de selectie. "Er is inmiddels wel duidelijkheid dat Potter niet de best betaalde man bij Ajax kan worden. Potter heeft genoeg geld verdiend, of meegekregen, bij zijn vorige club." Chelsea betaalde Potter een ontslagvergoeding van liefst 68 miljoen euro.

Naast Potter is Francesco Farioli van OGC Nice nadrukkelijk in beeld bij Ajax. "Het is echt één van de twee", zegt Verweij, die dat zaterdag ook al in de papieren editie van De Telegraaf schreef.

"Er wordt nu door Ajax ook op twee borden geschaakt, maar ik denk wel dat Potter uiteindelijk de grootste kans heeft. Als ze hem kunnen halen, dan halen ze hem en anders schakelen ze snel door naar Farioli." Potter zit zonder club en kan dus transfervrij worden opgehaald, terwijl Nice een afkoopsom verlangt voor Farioli, die tot medio 2025 vastligt.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties