Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KKD Elftal van de Week: Kampioen Willem II levert één speler af

Laatste update:

Het doel wordt deze week weer eens verdedigd door Romain Matthys. De sluitpost van MVV Maastricht kende persoonlijk gezien een alleraardigst seizoen. Zo is hij de doelman die in deze jaargang de meeste reddingen wist te verrichten (155). Afgelopen weekend was hij opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. In het thuisduel met VVV-Venlo hield Matthys voor de achtste keer dit seizoen de nul en wist hij tevens een zwak ingeschoten strafschop van Michail Kosidis te keren.

MVV stond op dat moment al met 2-0 voor en aan die uitslag kwam geen verandering meer. Het bleek echter niet voldoende voor de Sterrendragers om de play-offs voor promotie te bereiken, daar concurrenten NAC Breda en FC Emmen ook deden wat ze moesten doen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Mohamed Nassoh stond tot voor kort niet te boek als makkelijk scorende middenvelder, maar met die beeldvorming heeft de controleur van Jong PSV de afgelopen periode korte metten gemaakt. In het met 2-3 gewonnen uitduel met ADO Den Haag kwam Nassoh voor het tweede KKD-duel op rij tot twee doelpunten. Dat zorgt ervoor dat hij in de laatste vijf wedstrijden zeven keer trefzeker was. Daarmee is hij de topscorer van de vierde periode geworden.

Het was het laatste wapenfeit voor Nassoh in Eindhovense dienst, daar de 21-jarige middenvelder in de zomer transfervrij naar Sparta Rotterdam trekt. Dit seizoen kwam de middenvelder vaker tot scoren (10 keer) dan in zijn vorige drie seizoenen bij elkaar (9 keer).

Naast Nassoh op het middenveld staat Joey Sleegers geposteerd, uitkomend voor stadgenoot FC Eindhoven. Afgelopen vrijdag was de aanvallende middenvelder belangrijk met het openingsdoelpunt in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Door zijn ijver en creativiteit was de voormalig Feyenoorder betrokken bij negen doelpogingen tegen de Bosschenaren (4 schoten, 5 gecreëerd). Dat was meer dan iedere andere speler in het Jan Louwers Stadion.

Het middenveld wordt gecompleteerd door Ringo Meerveld. De spelmaker van Willem II hielp zijn ploeg met een doelpunt in de 93ste minuut naar een 3-2 overwinning op Telstar. Door zijn treffer kwam er nog extra cachet aan het kampioenschap van Willem II, dat zo na twee seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie terugkeert naar de Eredivisie.

Meerveld was de spil op het middenveld met de meeste balveroveringen diep op de vijandelijke helft (3) en gaf in dit gedeelte van het veld tevens de meeste passes van alle spelers op het veld (30).

Het volledige Elftal van de Week


Romain Matthys (MVV Maastricht); Jeffry Fortes (De Graafschap), Dennis Vos (FC Emmen), Thijmen Blokzijl (FC Groningen), Thomas Poll (SC Cambuur); Joey Sleegers (FC Eindhoven), Mohamed Nassoh (Jong PSV), Ringo Meerveld (Willem II); Aimé Omgba (NAC Breda), Roberts Uldrikis (SC Cambuur), Bradly van Hoeven (FC Emmen).

Meer nieuws

Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door
0
Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
4
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
40
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties