Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot grijpt in na moeizame derby en wijzigt Feyenoord op twee plaatsen

Laatste update:

Timon Wellenreuther vervangt de geblesseerde Justin Bijlow andermaal onder de lat. De Duitse goalie ziet een viermansdefensie voor zich staan, bestaande uit Lutsharel Geertruida, Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Ramiz Zerrouki zit net als vorige week tegen Sparta Rotterdam (2-2) op de bank. Mats Wieffer, Quinten Timber en nummer 10 Calvin Stengs vormen het middenveld. Spits Santiago Giménez wordt geflankeerd door Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Jahanbakhsh, vorige week nog basisspeler tegen Sparta, zit op de bank.

Feyenoord kondigde deze week de langverwachte komst van Ivanusec aan. De Kroaat is echter nog niet speelgerechtigd, terwijl mede-aanwinst Lingr kampt met een lichte blessure. Daarnaast ontbreekt Bart Nieuwkoop nog wegens een schorsing. Feyenoord is het seizoen allesbehalve voortvarend begonnen. "Dat wij na twee wedstrijden op twee punten zouden staan, is uiteraard niet wat ik had verwacht", liet Slot weten op de persconferentie. "Maar ik blijf vooral analyseren wat we wel en niet goed doen." Slot hoopt dan ook op flinke verbetering. "Mocht het zondag onverhoopt toch wat minder gaan, dan hoop ik dat onze supporters de jongens toch het voordeel van de twijfel geven. En dat ze hen blijven steunen."

Almere wacht na twee speelrondes nog op zijn eerste punt ooit in de Eredivisie. De promovendus verloor van zowel FC Twente (1-4) als Fortuna Sittard (2-1). Trainer Alex Pastoor kreeg deze week wel een meevaller, daar Kornelius Hansen voor het eerst sinds april weer in de selectie zit als reservespeler. De Noorse aanvaller raakte in het duel met PEC Zwolle zwaar geblesseerd aan zijn schouder en speelde sindsdien geen minuut voor de club. Daarnaast keert ook Damian van Bruggen terug. De aanvoerder pakte rood tegen FC Twente en moest dus het duel met Fortuna missen. De van Lorient gehuurde buitenspeler Yoann Cathline kan bovendien debuteren als wisselspeler. De geblesseerden Faiz Mattoir, Jaden Pinas en Milan Corryn ontbreken.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Opstelling Almere City: Bakker; Akujobi, Van Bruggen, Barbet, Floranus; Peña, Duijvestijn, Koopmeiners; Van la Parra, Robinet, Limbombe.

Eredivisie
Feyenoord
6 - 1
Almere City FC
Feyenoord - Almere City:

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
8
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties