Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot kiest voor 'Champions League-variant'; Ivanusec kind van de rekening

Laatste update:

Justin Bijlow staat onder de lat bij de Rotterdammers. De verdediging wordt gevormd door Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld kiest Slot voor de 'Champions League-variant', met Wieffer en Zerrouki achter nummer 10 Quinten Timber. Calvin Stengs schuift door naar de rechtsbuitenpositie; Igor Paixão staat op links. Santiago Gimenez is de spits.

Lazio werd twee weken geleden overlopen in De Kuip en kon buiten een benutte strafschop van Pedro bijzonder weinig uitrichten (3-1). Lazio bezet de derde plaats in Groep E en om zichzelf een serieuze mogelijkheid op overwintering in de Champions League te verschaffen, moet er gewonnen worden.

I Biancocelesti verloren afgelopen weekend van Bologna (1-0) en kwamen daarmee op de tiende plaats in de Serie A terecht. Een teleurstellend seizoen voor de nummer twee van vorig jaar. "Vorig seizoen gingen we in Italië het beste om met onze mogelijkheden", verklaarde Sarri maandag. "Op dit moment staan we op de achttiende plaats van de ranglijst als je alleen kijkt naar hoeveel kansen we benutten. We moeten dus scherper gaan afronden."

Feyenoord is afgereisd naar Rome in de wetenschap dat een zege in de Italiaanse hoofdstad de Rotterdammers op de drempel van kwalificatie brengt. Maandag maakte Slot op de persconferentie bekend dat Wieffer weer van de partij is, net als aanvoerder Gernot Trauner. Wel liet Slot al weten dat een basisplaats voor de Oostenrijker te vroeg komt.

Feyenoord ging vorig seizoen ook al op bezoek bij Lazio. In het kader van de Europa League ging de regerend landskampioen daar ruim een jaar geleden met 4-2 onderuit. Lichtpuntje aan de kant van Feyenoord was toen Gimenez. De Mexicaan scoorde tweemaal en gaf de onvermijdelijke nederlaag een stuk meer kleur. In de return was Gimenez weer van onschatbare waarde (1-0) en ook deed hij twee weken geleden tweemaal het netje bollen tegen de Romeinen.

Opstelling Lazio: Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Vecino, Kamada, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Champions League
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Lazio - Feyenoord:

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
3
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties