Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot wijzigt opstelling Feyenoord niet en houdt vast aan zelfde flankspelers

Laatste update:

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. De Duitser ziet vier verdedigers voor zich staan: Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

Op het middenveld behoudt Ramiz Zerrouki zijn basisplaats. De Algerijn wordt bijgestaan door Mats Wieffer en de meer aanvallend ingestelde Quinten Timber, die de positie van de geblesseerde Calvin Stengs inneemt.

Voorin kiest Slot voor Santiago Gimenez als spits. De Mexicaan wordt geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Luka Ivanusec (links). Igor Paixão moet het doen met een reserverol. Slot kan niet beschikken over de geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh, Antoni Milambo en dus ook Stengs.

Heerenveen


Flinke meevaller voor Heerenveen is de terugkeer van Ion Nicolaescu. De Moldaviër kampte maandenlang met een buikspierblessure, maar maakt zondagmiddag zijn rentree in de wedstrijdselectie. "Hij zou in het laatste gedeelte iets kunnen betekenen. Ion kan een kwartier of twintig minuten meedoen", liet trainer Kees van Wonderen weten op de clubsite.

Eerder dit seizoen verloor Heerenveen met liefst 6-1 van Feyenoord. "Dat was de enige wedstrijd dit seizoen dat we volslagen kansloos waren. Maar onze situatie is nu heel anders dan toen. Sven van Beek kwam net terug van een blessure en kon maar een helft meedoen, Luuk Brouwers was nog niet zo lang bij ons en Thom Haye ontbrak op het middenveld." Brouwers is er zondag overigens niet bij. De middenvelder kampt met hamstringklachten.

Bij Feyenoord herinnert men zich de klinkende 6-1 zege op Heerenveen nog goed. Zondag beginnen beide ploegen echter weer op nul en Slot is op zijn hoede voor de Friezen. "Omdat het in onze ontmoetingen met Heerenveen vaak dicht bij elkaar ligt", verklaarde de oefenmeester op de clubsite.

"Daarnaast troffen we toen een ander Heerenveen en zijn hun resultaten goed in thuiswedstrijden. Wij weten dat ons een pittige uitwedstrijd te wachten staat." Het grootste nieuws bij Feyenoord kwam deze week op sponsorgebied. MediaMarkt gaat aankomende zomer de nieuwe hoofdsponsor worden van Feyenoord, al moet de club dat nog wel bevestigen.

Opstelling sc Heerenveen: Van der Hart; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Tahiri; Walemark, Van Amersfoort, Nunnely.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Bekijk sc Heerenveen - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

Heerenveen - Feyenoord:

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
13
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties