Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slutsky haalt uit: 'Zijn luiheid en hebberigheid hebben hem jaar gekost'

Laatste update:

Beerens kreeg het vorig seizoen met Slutsky aan de stok nadat hij naar verluidt kritiek had geuit op diens behoudende speelstijl. De 32-jarige aanvaller reageerde na het vertrek van de trainer dan ook met de woorden dat 'Slutsky hem een jaar van zijn carrière heeft gekost'. De coach laat nu in gesprek met het Russische Sports echter een ander geluid horen: "Hij is een jaar verloren vanwege zijn eigen luiheid, gebrek aan professionaliteit en hebberigheid."

"Het is allemaal heel simpel. Dat serieuze gesprek dat wij naar verluidt hebben gehad en waarna hij meteen uit de selectie gezet zou zijn, vond plaats in oktober, terwijl hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld in februari. Dat is de eerste factor. Ten tweede, verdween hij uit de selectie omdat hij een vetpercentage had van 22 procent, terwijl 14 procent het maximum was. En op iedere training liet hij slechtere resultaten zien, waar hij weer regelmatig commentaar op kreeg van mij en van de fitnesstrainer. Hij werd ernaast gezet vanwege een gebrek aan professionaliteit en omdat hij zich niet goed voorbereidde."

Slutsky, die in Rubin Kazan al een nieuwe werkgever heeft gevonden, geeft aan dat Vitesse Beerens afgelopen zomer tegemoet wilde komen door hem een transfervrij vertrek te gunnen: "Als hij echt had willen spelen, had hij weg gekund. Maar hij koos voor de optie waarbij hij met het tweede team zou spelen en zijn salaris zou incasseren, in plaats van het realiseren van zijn droom om weer te voetballen." Beerens ligt nog tot medio volgend jaar vast bij Vitesse en liet vorige maand aan de Gelderlander weten op een nieuwe kans te hopen nu Slutsky weg is: "Ik zou graag in de selectie terugkeren. In een groep trainen is beter dan alleen op een loopband de uren slijten. Ik sta ook onder contract en ben gewoon beschikbaar."

Vind jij dat Vitesse Roy Beerens een nieuwe kans moet geven?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties