Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta haalt volgende versterking op huurbasis weg bij competitiegenoot

Laatste update:

"Met Khalid versterken we ons met een multifunctionele verdediger, die zowel op de linksback- als rechtsbackpositie uit de voeten kan. Hij heeft jaren in de Eredivisie gespeeld en we verwachten dat hij met deze ervaring van grote waarde kan zijn", zegt Henk van Stee, technisch directeur op Het Kasteel, op de website van Sparta. De Rotterdammers wisten eerder ook Laros Duarte al definitief over te nemen van PSV, nadat de middenvelder afgelopen halfjaar al op huurbasis bij Sparta speelde.

Karami bracht de tweede helft van afgelopen seizoen door op huurbasis bij NAC Breda. Namens de Parel van het Zuiden speelde de verdediger tien wedstrijden en daarin kon hij niet voorkomen dat NAC als nummer achttien van de Eredivisie degradeerde. Vitesse nam Karami een jaar geleden over van Excelsior, maar tot dusver kwam de verdediger in Arnhem niet verder dan één officiële wedstrijd. Zijn contract bij Vitesse loopt nog tot medio 2020.

Goede versterking voor Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties