Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sparta kent geen angst in Utrecht en ziet Europa steeds dichterbij komen

Laatste update:

Beide ploegen maakten er vanaf het begin een spektakelstuk van in Stadion Galgenwaard. Na tien minuten waren er al kansen over en weer geweest: Bart Ramselaar en Jens Toornstra vonden met hun pogingen Sparta-goalie Nick Olij, terwijl Koki Saito aan de overkant ruim over schoot. Halverwege het eerste bedrijf lag de eerste in het net. Ruben Kluivert vloerde Tobias Lauritsen bij een hoekschop, waarop arbiter Sander van Eijk op advies van de VAR naar de stip wees. Vito van Crooij ging achter de bal staan en stuurde Vasilis Barkas naar de verkeerde hoek: 0-1.

Utrecht raakte niet van de wijs en probeerde razendsnel de schade te herstellen. De uitstekende keepende Olij redde echter prachtig op de kopbal van Sander van de Streek. Even later verdubbelde Sparta de marge. Lauritsen, die bij de openingstreffer al een hoofdrol had gespeeld, ontving de bal na zwak uitverdedigen van Utrecht en drukte hard en laag af: 0-2. Dik verdiend was het niet, maar dat zal Steijn en zijn mannen worst zijn geweest.

Tot en met twintig minuten voor tijd hield Sparta de Utrechtse aanval namelijk prima in bedwang. Anastasios Douvikas had echter maar één moment nodig. De (gedeeld) topscorer van afgelopen Eredivisie-seizoen reageerde als een waar spits betaamt op een voorzet van Othmane Boussaid en schoot de 1-2 tegen de touwen. Sparta was gewaarschuwd, maar wist het in het restant van het duel defensief dicht te houden.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 2
Sparta Rotterdam

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties