Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'

Laatste update:

Barcelona is bang dat ze Roque vanwege de 'fair play'-regels niet kunnen inschrijven. Om zo'n scenario te voorkomen, ziet de club een verhuurperiode als prima mogelijkheid.

De pas negentienjarige spits, die afgelopen winter voor veertig miljoen euro overkwam van Atlético Paranaense, wordt bij Barça gezien als reusachtig talent.

Voor de tweede helft van dit seizoen kon hij de plek innemen van Gavi, die aan de kant staat met een kruisbandblessure. Of de club hem volgend jaar kan inschrijven, is nog maar de vraag.

Manchester United houdt de situatie dus in de gaten. Anthony Martial gaat komende zomer vertrekken en dus is de club van manager Erik ten Hag op zoek naar versterkingen voorin.

Lyon, Nice, Manchester United en Napoli namen dus al contact op met Barcelona. Naar verluidt zijn ook Sevilla en Real Betis de komst van het supertalent wel zitten.

Roque ligt nog tot medio 2031 vast en Barça wil hem het liefst bij de selectie houden. Alleen als het echt niet anders kan, wil de club hem op huurbasis laten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties