Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sportief directeur Bayern bevestigt: komst Trippier gaat definitief niet door

Laatste update:

Tegenover de Duitse tak van Sky Sport zegt Freund: "De deal gaat niet meer door. We doen alleen dingen waar we honderd procent van overtuigd zijn." Het nieuws is opvallend te noemen, daar dinsdag nog meerdere Duitse en Engelse media melding maakten van een transfer van Trippier. De Engelsman widel dolgraag een stap maken en bereikte al in een eerder stadium een mondeling akkoord met Bayern.

Journalist Florian Plettenberg wist woensdag echter te melden dat de leiding van Bayern niet bereid is om een in hun ogen onrealistisch bedrag te betalen. Binnen het bestuur van de Duitse recordkampioen waren ze er stellig van overtuigd dat het redelijk moet blijven.

Bayern was bereid om maximaal vijftien à zestien miljoen euro neer te leggen voor Trippier. Dat bod werd dinsdag afgewezen door Newcastle United. De deal is daarmee van de baan, daar de nummer twee van de Bundesliga dus niet bereid is om nog verder te gaan.

Trippier kwam dit seizoen in totaal in negentien Premier League-duels in actie. Hij was daarin al goed voor zeven assists. Een doelpunt wist hij nog niet te maken.

De verdediger kwam in januari 2022 voor veertien miljoen euro over van Atlético Madrid. Naast Atlético en Newcastle kwam hij uit voor Barnsley FC, Manchester City en Tottenham Hotspur, waar hij vier seizoenen onder contract stond.

Mukiele
De situatie van Trippier is enigszins te vergelijken met die van Nordi Mukiele. Ook voor de verdediger van Paris Saint-Germain wil Bayern geen extravagante bedragen betalen. Er zijn de afgelopen dagen gesprekken geweest met PSG, maar daarin is nauwelijks vooruitgang geboekt.

Zowel Mukiele als Trippier kwam al tot een mondeling akkoord met Bayern, maar de kans bestaat dus dat beide transfers uiteindelijk niet doorgaan. Ook de eisen van Paris Saint-Germain zijn in de ogen van Plettenberg 'te hoog'.

Intern lopen ze bij Bayern met de gedachten om geen rechtsback meer aan te trekken deze winter. In plaats daarvan moet geld gespaard worden voor de zomerwindow, zeker gezien het feit dat Min-jae Kim (Azië Cup) en Noussair Mazraoui (Afrika Cup) binnenkort terugkeren.

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
32
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties