Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg spreekt zich uit: 'Die vergelijking heb ik nooit zo fijn gevonden'

Laatste update:

Stekelenburg noemt het een open deur, maar de finale op het wereldkampioenschap in 2010 was vanzelfsprekend zijn hoogtepunt van zijn carrière. "Het is voor weinig spelers weggelegd om een WK-finale mee te maken", geeft de routinier aan. "Tegelijkertijd werd het hoogtepunt ook een dieptepunt, want na het laatste fluitsignaal realiseer je je dat je de mooiste wedstrijd van je leven hebt verloren." Oranje liep WK-winst uiteindelijk mis na verlenging door een treffer van Andrés Iniesta in de 116e minuut.

Stekelenburg over lastig moment: 'M'n kinderen en familie werden bedreigd'

Stekelenburg gaat in het uitgebreide interview met De Telegraaf ook in op een blunder die hij maakte in 2016.Lees artikel

Stekelenburg stond na het WK vol in de spotlights. Toch is hij altijd de nuchterheid zelve gebleven. "Iedereen wil de beste zijn. Maar niemand zal mij ooit hebben horen zeggen dat ik de beste was. Ik heb mezelf ook nooit als individu in de topsport neergezet." De doelman benadrukt dat Oranje toen als team tot de beste ploegen van de wereld behoorde. "Het blijft een teamsport. Als Arjen Robben het niet op zijn heupen had gehad of Wesley Sneijder tegen Brazilië de enige kopbal in zijn interlandloopbaan niet had gemaakt of ik de bal van Kaka niet had gepakt, hadden we niet in de finale gestaan. Je kunt het nooit aan één man ophangen."

Vergelijking met Van der Sar
Gedurende zijn loopbaan werd Stekelenburg veelvuldig met Van der Sar vergeleken. "Dat heb ik nooit fijn gevonden", zegt de Haarlemmer. "Dat is onnodig druk leggen op een sporter. Edwin is een van de beste keepers van de wereld geweest. Moet er altijd maar de vraag zijn of iemand die nieuwe Edwin, de nieuwe Johan Cruijff of de nieuwe Frenkie de Jong is? Dat stempel moeten we niet op een voetballer drukken."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties