Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech

Laatste update:

Driouech heeft zich bij Excelsior dit seizoen ontpopt tot een van de smaakmakers van de Eredivisie. Het kwam de buitenspeler al op interesse te staan van PSV en Feyenoord. De Rotterdammers lijken met Anis Hadj-Moussa inmiddels voorzien.

PSV is wel nog altijd geïnteresseerd, zo meldde het Eindhovens Dagblad zondag. De kersverse landskampioen wil de transfer van de aanvaller 'snel afronden', maar bereikte nog geen akkoord.

FC Twente ruikt daarom zijn kans en wil zich ook gaan mengen in de strijd om Driouech. Het voetbalweekblad benadrukt wel dat het 'een flinke uitdaging' gaat worden voor de nummer drie van het afgelopen seizoen.

FC Twente wist zich afgelopen week al te versterken met Sayf Ltaief, die eveneens op de flanken uit de voeten kan. De 24-jarige Tunesiër komt over van FC Basel en speelde afgelopen anderhalf seizoen op huurbasis voor FC Winterthur.

PSV wil naar verluidt niet meer dan een bedrag tussen de 1,5 en 2 miljoen euro betalen om de komst van Driouech te realiseren, zo meldde Rik Elfrink onlangs. Dat is een bedrag dat fors lager ligt dan in januari, toen PSV een bod van zo'n 4 miljoen euro had neergelegd in Kralingen.

Wat Twente over heeft voor de komst van Driouech is niet bekend. De buitenspeler was dit seizoen bij twaalf doelpunten direct betrokken (zes goals, zes assists). In totaal staat de teller op veertien goals en veertien assists in dienst van de Kralingers.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Waar zie jij Couhaib Driouech het liefst?

Meer nieuws

Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
10
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
17
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
35
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
15
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties