Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stijn Wuytens zorgt voor daverende verrassing na transfervrij vertrek bij AZ

Laatste update:

Wuytens heeft bij Lommel SK zijn handtekening gezet onder een contract voor maar liefst vijf seizoenen. De ervaren verdediger was in het afgebroken seizoen, waarin AZ als tweede eindigde in de Eredivisie, basisspeler in de formatie van trainer Arne Slot en de Alkmaarders wilden hem dan ook graag binnenboord houden. Wuytens koos er echter voor om een aanbieding van AZ om voor twee jaar bij te tekenen naast zich neer te leggen, om een buitenlands avontuur te kunnen aangaan.

'Klein Ajax' op Nederlandse grens wordt 'negende broer' in miljardenimperium

Voetbalzone publiceerde onlangs een uitgebreid achtergrondverhaal over de overname van Lommel SK.Lees artikel

Dat 'buitenlandse avontuur' gaat zich nu dus afspelen in zijn thuisland. Wuytens groeide op in de buurt van Lommel en kwam al vroeg in de jeugdopleiding van PSV terecht, nadat hij werd weggehaald bij Racing Genk. Via De Graafschap, Beerschot en Willem II kwam de verdediger in januari 2016 bij AZ terecht. Afgelopen seizoen speelde hij 35 officiële wedstrijden voor de Alkmaarders, waarin hij goed was voor een doelpunt en een assist.

Lommel SK eindigde het seizoen in de Eerste Klasse B, zoals het tweede niveau van het Belgische voetbal heet, op de zesde plaats, waarmee ternauwernood een play-off om degradatie werd ontlopen. De Belgische club werd onlangs overgenomen door de City Football Group, het voetbalimperium achter Manchester City.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties