Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strijd om Chelsea-aanvaller Pulisic barst los: vijf clubs zeer geïnteresseerd

Laatste update:

Pulisic meldde zich begin 2015 in de jeugdopleiding van Borussia Dortmund. Die doorliep hij succesvol en na 127 wedstrijden in het eerste team van die Schwarzgelben maakte hij in de zomer van 2019 voor een slordige 64 miljoen euro de overstap naar Chelsea. Namens the Blues kwam hij tot op heden tot 145 duels, waarin hij goed was voor 26 goals en 21 assists. Pulisic slaagde er in die tijd onder meerdere managers niet in om zich voor langere tijd te verzekeren van een basisplaats. Het afgelopen seizoen moest Captain America vaak Mykhailo Mudryk en Raheem Sterling voor zich dulden en kwam hij in de Premier League tot slechts 812 minuten.

Waar Pulisic na de zomer aan de slag gaat, valt dus nog te bezien. De mede-eigenaar van Lyon, de Amerikaan John Textor, zou de aanvoerder van de Verenigde Staten bijzonder graag in Lyon willen zien voetballen in aanloop naar het WK 2026. Dat vindt onder meer plaats in de VS. Naast Lyon zijn ook Napoli, Juventus en AC Milan geïnteresseerd in de diensten van de 57-voudig international. Wat in het voordeel van Lyon spreekt, is dat de club al contacten heeft gelegd met Pulisic en zijn management. Zijn salaris kan echter een struikelblok vormen. Volgens the Daily Mail verdient de 24-jarige aanvaller omgerekend zo'n 232.000 euro per week. Dat bedrag kan Lyon niet ophoesten, waardoor de Fransen onderzoeken wat er mogelijk is om alsnog tot een deal te komen.

Een overstap naar Crystal Palace valt ook niet uit te sluiten. Pulisic wil nog slagen in de Premier League, terwijl Textor 45 procent van de aandelen van Palace bezit. La Gazzetta dello Sport deed eerder deze maand uit de doeken dat Juventus' sportief directeur Giovanni Manna naar Londen was afgereisd om met Chelsea te praten over Pulisic. Hij zou in die gesprekken naar voren zijn gekomen als onderdeel van een mogelijke deal omtrent Dusan Vlahovic. De Serviër staat in de belangstelling van the Blues, die echter aanhikken tegen het prijskaartje van 80 miljoen euro. Naast Pulisic zijn ook Ruben Loftus-Cheek en Trevoh Chalobah genoemd als spelers die de overstap naar Turijn zouden moeten maken, om zo het prijskaartje van Vlahovic omlaag te drukken.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties