Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Suárez: 'De wijze waarop ik bij Ajax vertrok zit me nog altijd dwars'

Laatste update:

Suárez speelde weliswaar de eerste helft van het seizoen 2010/11 in de Johan Cruijff ArenA, maar heeft door zijn vertrek naar Engeland in de winterstop niet het idee dat het landskampioenschap dat werd behaald in de voetbaljaargang echt 'van hem' is: "Toen ik vertrok, stonden we negen punten achter. Ik kan moeilijk zeggen dat Ajax dat jaar dankzij mij kampioen is geworden", legt hij uit in gesprek met Ajax Life.

De 31-jarige aanvaller ligt op dit moment nog tot 2021 vast bij Barcelona en lijkt van zins om die verbintenis ook uit te dienen: "Dit is de club waar ik altijd voor hoopte te spelen, die droom is uitgekomen. Maar wie weet wat er over een paar jaar gebeurt", vervolgt hij zijn verhaal. Als zijn contract in het Camp Nou inderdaad afgelopen is, geeft Suárez de voorkeur aan een terugkeer naar Nederland boven een dienstverband bij een club in zijn geboorteland Uruguay.

De spits vindt namelijk dat de mensen daar hem alleen moeten herinneren als speler van het nationale elftal: "Terug naar Nederland daarentegen... Vorig jaar heb ik met mijn vrouw nog een bezoek aan Amsterdam gebracht. Het is een plek die mij dierbaar blijft." Suárez heeft daarnaast het idee dat hij nog wat onafgemaakte zaken heeft laten liggen bij Ajax: "En één ding zit me nog altijd dwars: de wijze waarop ik vertrokken ben. Ik ging naar Liverpool op het moment dat ik geschorst was vanwege het bijtincident met Otman Bakkal. Zo hoor je niet bij een club te vertrekken."

Denk jij dat Luis Suárez ooit nog terug zal keren bij Ajax?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties