Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent staat op de drempel van PSV 1 en kan contractverlenging tegemoet zien

Laatste update:

Tielemans (20) speelt al sinds zijn tiende in de jeugdopleiding van PSV en werkte zich langzaam maar zeker op naar de beloftenploeg. De middenvelder maakte in november 2020 zijn debuut voor Jong PSV. Voor dat team kwam hij tot nu toe tot 62 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor zeven treffers en evenveel assists. Zijn debuut voor het eerste heeft hij nog niet gemaakt.

De Veldhovenaar speelt een uitstekend seizoen en behoort regelmatig tot de uitblinkers bij de beloftevolle Eindhovenaren. Centraal op het middenveld geldt hij als een van de motoren van het team, dat momenteel de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie bekleedt. Tielemans is zelfs in beeld om de A-selectie van trainer Ruud van Nistelrooij te versterken, mits hij zijn goede lijn weet door te trekken.

Tielemans is niet het enige talent van Jong PSV dat het goed doet. Zo brak Johan Bakayoko dit seizoen door bij het eerste en op hem werd al een bod uitgebracht door Paris Saint-Germain, dat naar de prullenbak werd verwezen door PSV. Ook Jason van Duiven, die dit seizoen zes keer het net wist te vinden, vertelde eerder aan Voetbalzone dat hij zich in de kijker wil spelen bij Van Nistelrooij. De spits mocht al mee op trainingskamp in Marbella.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
19
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
13
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
11
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
38
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties