Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent van Feyenoord (20) verrast vriend en vijand en stopt per direct

Laatste update:

Baars werd door Feyenoord in 2013 opgepikt bij VV Papendrecht, waarna hij vele jeugdelftallen doorliep. Sinds juli 2021 maakte hij deel uit van het beloftenelftal van de Rotterdammers. Dit seizoen werd Baars, als onderdeel van de hernieuwde alliantie, gestald bij Dordrecht, waar hij vlieguren zou gaan maken. Na 55 officiële speelminuten in het Nederlands betaald voetbal geeft de Rotterdammer er echter de brui aan. De speler heeft al afscheid genomen van de selectie van Dordrecht en komt later op de dag met een statement naar buiten.

Baars in het shirt van Dordrecht.

Bij Feyenoord stond Baars ooit te boek als een groot talent, dat ook jeugdinterlands speelde voor het Nederlands elftal. Waar generatiegenoten als Lennard Hartjes, Mimeirhel Benita, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël langzaamaan naam beginnen te maken, stagneerde de ontwikkeling van Baars in de afgelopen jaren. De rechtsback annex vleugelverdediger trainde onder Arne Slot wel nog een aantal keer mee met de hoofdmacht, maar tot de officiële wedstrijdselectie van Feyenoord wist hij het niet te schoppen.

Zodoende daalt het aantal Feyenoord-huurlingen bij Dordrecht weer tot vier. Antef Tsoungui, Shiloh 't Zand, Ilias Sebaoui en Korede Onsundina maken het seizoen wel nog af aan De Krommedijk. Met 't Zand speelde Baars sinds zijn komst naar Feyenoord ieder jaar samen. Baars speelde zijn laatste wedstrijd voor Dordrecht in het uitduel met Willem II (2-0). In Tilburg speelde de twintigjarige verdediger 55 minuten mee, waarna hij bij een 2-0 achterstand werd vervangen door Elso Brito.

Meer nieuws

Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
0
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
18
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
6
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties