Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurgestelde Luka Modric na verloren finale: 'Ik heb mijn toekomst al bepaald'

Laatste update:

Modric, die in Rotterdam-Zuid luidkeels werd toegezongen en zijn strafschop benutte, had eerder aangegeven na de Final Four van de Nations League een besluit te nemen. De routinier stelt dat hij dit heeft gedaan, maar wil verder nog niets over zijn beslissing kwijt. "Ik heb mijn toekomst al bepaald, maar ik ga daar vandaag nog niets over zeggen", aldus de teleurgestelde Kroatische aanvoerder tegenover Marca. Modric speelde tot dusver 166 interlands, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 27 assists.

Bondscoach Zlatko Dalic sprak na afloop zijn wens uit. "Luka moet voor zichzelf beslissen. We moeten rust nemen en goed nadenken over de situatie, want nu komen er veel emoties bij kijken. Hij heeft geweldig gepresteerd afgelopen twee duels, op zeer hoog niveau. Ik zou graag willen dat hij blijft, want het is een belangrijke speler voor ons." Wanneer Modric de beslissing wel wereldkundig gaat maken, is momenteel niet bekend. Wel wordt op korte termijn de officiële melding verwacht dat de middenvelder een jaar langer in Madrid blijft.

Oranje-bondscoach Ronald Koeman sprak na de verloren halve finale van het Nederlands elftal tegen Kroatië (2-4) nog zijn waardering uit naar Modric. "Als je 37 bent en je speelt bijna 120 minuten zo goed, zo vast aan de bal, daar hoort applaus bij", aldus de Zaandamse keuzeheer. Ook in de finale tegen Spanje strooide Modric weer met heerlijke passes. Zijn penalty, feilloos in de rechterbovenhoek, was echter niet genoeg voor de eindzege in de Nations League. Real-teamgenoot Dani Carvajal schoot zijn land met een panenka naar een 4-5 zege in de strafschoppenreeks.

UEFA Nations League A
Kroatië
0 - 0
Spanje
Verwacht jij dat Luka Modric langer doorgaat bij Kroatië?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties