Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag legde lat erg hoog, ik neem niet meer met zomaar iemand genoegen'

Laatste update:

"We voeren gesprekken van ongeveer vier uur per trainer. Die zijn minuscuul voorbereid en gaan over van alles. Natuurlijk op de eerste plaats over het sportieve, over de mens achter de trainer, maar ook over randvoorwaarden", legt hij uit in gesprek met de fansite. "Wat is de voetbalvisie van een trainer, wat is zijn visie op voeding, fysiek, trainingsmethoden en trainingsintensiteit en de manier hoe je een topsportcultuur creëert, hetgeen waar we hier naartoe willen werken?"

Van Schaik, die onlangs moest toekijken hoe NEC in de Keuken Kampioen Play-Offs opnieuw naast promotie naar de Eredivisie greep, zet bovendien zijn netwerk in om bij spelers en andere directeuren informatie over de beoogde nieuwe trainers in te winnen: "Uit dat alles krijg je een compleet beeld van een trainer", gaat hij verder. De sportbestuurder was in het verleden werkzaam bij FC Utrecht en dat is een van de redenen dat hij nu extra secuur te werk gaat.

Van Schaik kreeg destijds te maken met Erik ten Hag en is zeer te spreken over de huidige trainer van Ajax: "Ik sprak Erik laatst nog. Hij heeft de lat erg hoog gelegd voor me, want ik neem niet zomaar meer genoegen met een trainer. Het is een moeilijke zoektocht. Met elkaar hebben wij bij NEC in een opgesteld profiel wel enkele eisen gesteld aan een nieuwe trainer. Net zoals een trainer die ook bij ons neerlegt, het komt in die gesprekken niet van één kant."

Denk jij dat NEC volgend seizoen wel weer meet gaat doen om de bovenste plekken in de Keuken Kampioen Divisie?

Meer nieuws

Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
0
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
3
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Almere City FC
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties