Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag schiet in verdediging: 'Hij verdient deze behandeling niet'

Laatste update:

Wel kan de in Haaksbergen geboren oefenmeester beroep doen op Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger moest beide interlands laten schieten, maar is hersteld verklaard voor het treffen tegen Brighton. Ook Victor Lindeløf, die tegen Arsenal (3-1 verlies) het veld geblesseerd moest verlaten, kan aan de aftrap beginnen zaterdagmiddag. Raphaël Varane en Mason Mount moeten het competitieduel laten schieten, maar worden spoedig terug in de selectie verwacht.

Antony en Jadon Sancho zullen er dus niet bij zijn. Sancho werd donderdag vanwege disciplinaire redenen' door Ten Hag uit de selectie gezet en Antony is bezig om de beschuldigingen aan zijn adres 'af te handelen'. De Braziliaanse buitenspeler wordt door zijn ex-vriendin, Gabriela Cavallin, publiekelijk beschuldigd van huiselijk geweld. Twee andere vrouwen volgden vorige week vrijdag Cavallin op met beschuldigingen van mishandeling aan het adres van de Braziliaan.

Ten Hag heeft geen idee wanneer Antony weer terugkeert bij United. "Ik weet niet wanneer hij terugkomt. Natuurlijk baalt hij van de situatie, maar het gaat verder goed met hem." Ten slotte heeft het er alle schijn van dat Rasmus Højlund zijn debuut op Old Trafford gaat maken. De Deense spits, die voor tachtig miljoen euro overkwam van Atalanta, is hersteld van een rugblessure en gaat naar alle verwachting zijn eerste minuten maken in het Theatre of Dreams.

Op het persmoment gaat de voormalig oefenmeester van onder mer Ajax en FC Utrecht ook in op de situatie van Maguire. De Engelse verdediger maakte tegen Schotland (3-1 winst) een eigen doelpunt en werd door het Schotse publiek constant uitgelachen. "Hij verdient deze behandeling niet. Hij is een goede speler en laat dat geregeld zien. Het is bizar dat het zo gaat. Hij moet dit voorkomen met nog meer goede duels."

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties