Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag wil bezem door de selectie halen; 3 mega-aankopen mogen vertrekken'

Laatste update:

Casemiro is van de drie misschien de meest verrassende naam. Hij gold vorig seizoen als een steunpilaar in het Manchester United-team dat als derde eindigde in de Premier League.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Dit seizoen heeft de Braziliaanse routinier het lastiger en worstelt hij tevens al lange tijd met blessures. Al sinds begin november (zeven wedstrijden op rij) zit Casemiro niet bij de selectie. De middenvelder wordt dit kalenderjaar niet meer terugverwacht.

Volgens The Independent is een vertrek van Casemiro bespreekbaar omdat Ten Hag op zoek is naar een ander type middenvelder. Casemiro zelf zou in deze fase van zijn carrière ook andere uitdagingen aan willen gaan, zo klinkt het.

Een vertrek van Sancho lijkt logisch, daar de peperdure vleugelspeler al een tijdlang niet meer tot de selectie van Erik ten Hag behoort. De Nederlandse manager voelde zich genoodzaakt Sancho uit het team te verbannen na een publieke ruzie, waarbij Sancho weigerde zijn excuses te maken.

Het obstakel bij een vertrek van Sancho is zijn huidige salaris. De technische aanvaller wordt vorstelijk betaald in Manchester en er zijn weinig clubs die dat geld kunnen of willen ophoesten.

Ook het verblijf van Varane is geen onverdeeld succes gebleken. Vorig seizoen vormde de blessuregevoelige Franse centrumverdediger een uitstekend centraal duo met Lisandro Martínez, maar dit seizoen is hij in de pikorde voorbijgestreefd door Harry Maguire, terwijl Victor Lindelöf het andere plekje in het centrum opeist.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties