Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Laatste update:

Paris Saint-Germain ging het duel met Lorient in met een voorsprong van elf punten op naaste belager AS Monaco. Bij een zege en puntenverlies van AS Monaco later op de avond kan de ploeg de twaalfde landstitel uit de clubgeschiedenis niet meer ontgaan.

Kampioenskoorts of niet, de eerste kans van de wedstrijd kwam van de thuisploeg. Ayman Kari ontving de bal in kansrijke positie in de vijandelijke zestien en kreeg tijd en ruimte om uit te halen, maar zag zijn inzet langs de linkerpaal gaan.

Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. Ousmane Dembélé ontving de bal op zo'n 25 meter van het doel, trok naar binnen en haalde doeltreffend uit in de verre hoek nadat hij twee tegenstanders het nakijken had gegeven: 0-1.

PSG besloot het duel in die fase - halverwege de eerste helft - maar meteen in het slot te gooien via Kylian Mbappé. Drie minuten na de openingstreffer van Dembélé zorgde de aanvoerder er met enig fortuin voor dat de marge naar twee ging.

Lorient, de nummer voorlaatst van de Franse competitie, beperkte zich tot verdedigen en kwam er slechts sporadisch uit. Tiemoue Bakayoko dacht even de spanning terug te brengen in de wedstrijd, maar zijn kopbal werd gepakt door Gianluigi Donnarumma.

In het tweede bedrijf veranderde het spelbeeld amper. PSG zocht naar de derde treffer van de avond en kreeg die na een uur spelen, toen opnieuw Dembélé het eindstation was van een Parijse aanval.

De buitenspeler zag hoe Mbappé zijn directe tegenstander dolde, om vervolgens zelf voor een leeg doel in te kunnen tikken: 0-3. Voormalig PSV-doelman Yvon Mvogo was daarmee voor de derde keer geslagen.

Lorient deed nog wel iets terug via de ingevallen Mohamed Bamba, maar verder dan dat kwam het niet: 1-3. Mbappé zette in de slotminuut de eindstand op het bord met een individuele actie: 1-4. De Fransman komt daarmee op 43 goals in 43 wedstrijden dit seizoen. Voor de ploeg van Enrique kan het grote aftellen beginnen.

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties