Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer naar Feyenoord wordt lastig: 'Heb net een nieuw contract getekend'

Laatste update:

Slot heeft dit seizoen met Igor Paixão, Luka Ivanusec, de zeventienjarige Leo Sauer, Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh de beschikking over zes verschillende buitenspelers.

De trainer van Feyenoord benadrukte echter al meerdere malen niet tevreden te zijn over het niveau dat zijn flankspelers weten te halen. Slot is zoekende en experimenteerde de afgelopen weken veelvuldig.

Minteh neemt na de winterstop deel aan de Afrika Cup, terwijl Slot in het begin van 2024 eveneens Ayase Ueda en Jahanbakhsh moet missen vanwege de Azië Cup. De oefenmeester hoopt dan ook dat Feyenoord deze winter de transfermarkt opgaat om zich tijdelijk te versterken met één of twee nieuwe aanvallers.

Een optie die in ieder geval afvalt is ex-Feyenoorder Nelson. De Engelsman vertelde dinsdagavond na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen PSV (1-1) geen interesse te hebben in een tijdelijke terugkeer.

"Ik heb ze een paar jaar geleden geholpen. Het was een geweldige tijd en ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen, maar ik heb net een nieuw contract bij Arsenal getekend."

Nelson beschikt bij Arsenal nog over een verbintenis tot medio 2027. De rechtsbuiten maakte afgelopen seizoen geregeld minuten bij the Gunners, maar moet het deze jaargang doen met slechts 472 speelminuten, verspreid over 14 wedstrijden. Tijdens zijn eerdere uitleenbeurt aan Feyenoord kwam hij tot 32 optredens, waarin hij goed was voor 4 goals en 7 assists.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
185
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
13
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
8
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties