Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tevreden Ajax ziet toekomst in John Heitinga en verlengt aflopend contract

Laatste update:

In het persbericht van Ajax reageert Heitinga kort op zijn contractverlenging. "Deze verlenging maakt mij trots en bovendien ben ik blij met het vertrouwen dat de club daarmee in mij uitspreekt. Ik sta elke dag met veel plezier voor de groep talenten van Jong Ajax. Samen met mijn staf werken wij dagelijks aan het proces waarbij wij deze jonge voetballers klaarstomen voor het hoogste niveau. De nieuwe verbintenis geeft mij de ruimte om ook mijzelf nog verder te ontwikkelen als trainer bij de club waar het voor mij allemaal begonnen is."

Ook technisch manager Gerry Hamstra is in zijn nopjes over het feit dat Heitinga langer in Amsterdam blijft. "We zijn heel blij dat we John langer aan ons hebben kunnen binden. Naast een echte Ajacied is hij een trainer met veel tactisch én menselijk inzicht. We zijn tevreden met de ontwikkeling die hij de afgelopen jaren heeft laten zien en hebben er vertrouwen in dat hij ook de komende jaren van grote waarde zal zijn voor de club."

Heitinga stopte in 2016 met profvoetbal, waarna hij direct aan de slag ging met zijn trainerscarrière. Zijn eerste functie bekleedde hij als assistent-trainer van Marcel Keizer bij Jong Ajax in het seizoen 2016/17. Tussen 2017 en 2021 was Heitinga hoofdtrainer bij Ajax Onder 18, waarna hij in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Jong Ajax. Tijdens de toenemende druk op Alfred Schreuder werd de naam van Heitinga door een deel van de supporters al in verband gebracht met een overheveling naar de hoofdmacht, maar dat gaat er dus nog niet van komen.

Is John Heitinga in de toekomst een optie als trainer van Ajax 1?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties