Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'

Laatste update:

PSV kan met nog twee wedstrijden te gaan het puntenrecord van Ajax uit 1972 evenaren. Het tekent de ongekende dominantie van de Eindhovenaren in de Eredivisie dit seizoen, maar Driessen zag ook de teleurstellende Europese campagne van PSV. "Nu vallen de prestaties van de twee PSV-ploegen van 1988 en 2024 niet met elkaar te vergelijken."

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

In 1988 legde PSV beslag op de Champions League, maar dit jaar werd het in de achtste finales uitgeschakeld door Borussia Dortmund. "Anders had het PSV van Peter Bosz het gouden team van 1988 met Hans van Breukelen, Ronald Koeman, Sören Lerby, Gerald Vanenburg en Wim Kieft daadwerkelijk naar de kroon kunnen steken", aldus Driessen.

Trainer Peter Bosz kan rekenen op bijna alle credits voor dit indrukwekkende seizoen. Een ander klein deel gaat naar een verrassende naam. "Het restant van die credits behoort toe aan Ruud van Nistelrooij. In de basis stonden zondag negen spelers van Van Nistelrooij."

"Volgens critici haalde hij niet alles uit de aanwezige kwaliteiten, maar halverwege de competitie van vorig seizoen werden smaak- en verschilmakers Cody Gakpo en Noni Madueke onder zijn vleugels weggekocht vanwege de financiële noodzaak", zo schrijft Driessen.

Nu moet Earnie Stewart zich gaan richten op het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. "Architect Joey Veerman en Johan Bakayoko lonken naar een transfer en de toekomst van huurlingen Sergiño Dest en Malik Tillman bij PSV is ongewis. Aan de bovenkant zou het daarbij moeten blijven, wil Bosz niet een half nieuw elftal moeten formeren."

Verder is Driessen van mening dat er aan de onderkant doorgeselecteerd moet worden, waarbij er ook afscheid genomen zal moeten worden van enkele namen. "Weliswaar twee seizoenen te laat, maar eindelijk is er de overtuiging in Eindhoven dat centrale verdediger André Ramalho de club niet verder helpt, maar de groei juist blokkeert", concludeert hij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties