Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Guardian komt met goed nieuws voor Erik ten Hag bij Manchester United

Laatste update:

Vorig seizoen verliep nog prima voor de geboren Haaksberger. Het seizoen begon nog moeizaam, maar uiteindelijk eindigde United op een derde plek in de Premier League. Bovendien werd de EFL Cup veroverd: de eerste prijs voor de club uit Manchester in zes jaar tijd.

Dit seizoen loopt het echter een stuk minder. Zo werden slechts vier van de tien officiële duels gewonnen. De overige zes, tegen Tottenham Hotspur, Arsenal, Brighton & Hove Albion, Bayern München, Crystal Palace en Galatasaray, gingen allemaal verloren.

Toch heeft dat voorlopig dus nog geen consequenties voor Ten Hag. "Zijn positie als manager van Manchester United staat voorlopig niet ter discussie", schrijft The Guardian. "Ondanks een teleurstellende reeks van zes nederlagen uit tien wedstrijden, waaronder de 3-2 Champions League-nederlaag van dinsdag tegen Galatasaray, behoudt Ten Hag het vertrouwen van de clubleiding."

Volgens de doorgaans betrouwbare Britse krant beschouwt het bestuur van Manchester United Ten Hag als de juiste man om de club uiteindelijk weer de weg omhoog te laten vinden op de lange termijn.

Ook het feit dat Ten Hag te maken heeft met flink wat blessuregevallen in zijn selectie speelt een rol in het feit dat zijn positie niet ter discussie staat. The Guardian: "Hij heeft dat nooit als excuus gebruikt, maar intern wordt erkend dat hij veel pech heeft gehad, waarbij hij op een gegeven moment zelfs zestien spelers moest missen."

Zo waren onder meer zomeraankopen Rasmus Højlund en Mason Mount enige tijd geblesseerd. Momenteel kan Ten Hag niet beschikken over onder meer Lisandro Martínez (voetblessure), Luke Shaw (spierblessure) en Aaron Wan-Bissaka (hamstringblessure). Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd voor Ten Hag en United op het programma: dan komt Brentford op bezoek.

Denk jij dat Ten Hag de kerst gaat halen als manager van Manchester United?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties