Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse media maken dag na nederlaag tegen Inter nieuwe club van Giroud bekend

Laatste update:

In Los Angeles gaat Giroud zich herenigen met doelman Hugo Lloris, die tijdens de winterse transferperiode tekende bij de huidige nummer zes van de Major League Soccer (Western Conference).

Naast Lloris heeft LAFC nog een Fransman onder contract staan. De in Le Mans geboren Denis Bouanga is al enige tijd een van de sterspelers van de Amerikaanse club. Bouanga, voormalig speler van Saint-Étienne, speelt zijn interlands echter voor Gabon.

Er was veel belangstelling vanuit het Midden-Oosten, terwijl Giroud ook voor een langer verblijf in Europa kon kiezen. Dat kon onder meer bij AC Milan, daar i Rossoneri de aflopende verbintenis van de aanvalsleider graag wilde verlengen.

Maandagavond deed de Franse spits nog ruim een half uur mee in de verloren stadsderby tegen Internazionale. In totaal staat de teller dit seizoen op 3.037 minuten, verdeeld over 42 wedstrijden. Daarin wist Giroud vijftien keer te scoren en was hij negen keer aangever.

Fabrice Hawkins, verslaggever bij RMC Sport, weet dat president John Thorrington van LAFC op dit moment in Milaan is om de laatste plooien glad te strijken. Giroud speelt dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden met AC Milan.

Geen Olympische Spelen


Door de transfer moet Giroud wel een streep zetten door de Olympische Spelen, weet RMC Sport. Het sportevenement wordt dit jaar gehouden van 26 juli tot 11 augustus. LAFC zit dan volop in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
10
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties