Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor

Laatste update:

De rentree van Bruno Fernandes was voor Ten Hag meer dan welkom. De Portugees werd de afgelopen twee wedstrijden node gemist en keerde terug in het elftal als gelegenheidsspits. Diallo kreeg op rechts de voorkeur boven Antony.

Højlund begon op de bank. Ten Hag verklaarde zijn spits fris te willen houden, ook met het oog op de aanstaande FA Cup-finale tegen Manchester City. De door blessures geplaagde Lisandro Martínez maakte als invaller zijn eerste minuten in twee maanden.

Na een half uur brak Manchester United de ban. Diallo dribbelde van rechts naar binnen en speelde Bruno Fernandes in de as aan. De Portugees tikte de bal handig ineens door naar Mainoo, die in alle vrijheid kon aannemen en de hoek uitzocht: 1-0.

Newcastle dreigde binnen enkele minuten terug te slaan via een kopbal van Dann Burn, die op de doellijn kon worden weggehaald door Casemiro. Balverlies op eigen helft van Sofyan Amrabat leidde kort na rust alsnog een doelpunt van Newcastle in. Anthony Gordon gleed een voorzet van Jacob Murphy binnen: 1-1.

Manchester United riep grotere problemen over zich af toen Newcastle twee minuten later met twee-tegen-een op het doel afstormde. Amrabat kon de doelpoging van Isak met een uiterste sliding net blokken. Via de lat kwam Manchester United weg.

De thuisploeg greep in de 57ste minuut zelf de macht. Een slechte corner werd bij de eerste paal weggekopt door Newcastle. Diallo stond op de rand van het strafschopgebied klaar om daarvan te profiteren en deed dat met een verwoestend schot: 2-1.

In de slotfase werden onder meer Martínez, Marcus Rashford en Højlund gebracht. De Deen stond koud twee minuten in het veld toen hij met de bal aan de voet langs een verdediger snelde. Van zestien meter schoot Højlund de bal knap in de onderhoek: 3-1. Een schitterend geplaatst afstandsschot van Lewis Hall bracht de spanning in de slotfase nog terug, maar United hield eenvoudig stand: 3-2.

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
14
Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: 'Daar was niet op gerekend'
54
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
21
'Transfervrije Ángel Di María gaat na de Copa América bij twee clubs tekenen'
8
Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties