Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

2 tieners krijgen Bernabéu op de banken: 'Zij worden de sterren van het WK'

Laatste update:

Spanje leidde dinsdag in Madrid met 2-0, maar zag Brazilië vervolgens knap terugkomen. Palmeiras-spits Endrick, die komende zomer aansluit bij de Koninklijke, was na vijftig minuten verantwoordelijk voor de gelijkmaker in Bernabéu. De jonge goaltjesdief vierde zijn eerste treffer in het stadion van Real Madrid middels een innige knuffel met zijn vader.

Dorival Júnior, de bondscoach van Brazilië, kwam tijdens het persmoment na afloop superlatieven tekort over de prestaties van Yamal en Endrick. "Ik weet zeker dat Yamal en Endrick de twee grote sterren van het volgende WK in 2026 worden." Over zijn eigen pupil sprak de Braziliaan iets uitgebreider. Endrick schoot Brazilië zaterdagavond op Wembley al langs Engeland.

"Hij ontwikkelt zich heel snel", erkent Dorival. "Hij heeft zich laten zien in grote stadions als Wembley en Bernabéu. Zijn kwaliteiten voor het doel zijn uniek. We moeten voorzichtig zijn met hem, zodat hij beslissend kan blijven." Endrick speelde in Madrid zijn vierde interland namens de Selecão.

Barça-toptalent Yamal prijkt woensdag op de voorpagina's van diverse Spaanse sportkranten. De tienersensatie, die tegen Brazilië een assist afleverde op Dani Olmo, kreeg in het stadion van de aartsrivaal van Barcelona een staande ovatie toen hij in blessuretijd een publiekswissel kreeg van bondscoach Luis de la Fuente.

Yamal staat inmiddels op twee doelpunten en twee assists in zijn eerste zes interlands. De la Fuente wil nog niet met zekerheid zeggen dat de tiener een basisplaats krijgt tijdens het EK in Duitsland. "Hij speelde briljant, maar ik blijf voorzichtig met zulke jonge jongens. Hij is een heel intelligente jongen, die weet hoe hij moet omgaan met deze situatie. Hij kan een heel hoog niveau halen en gebruikt zijn talent op een fantastische manier in dienst van het team."

Yamal wordt door Mundo Deportivo gekscherend 'Laminho' genoemd, daar hij zich tegen uitgerekend Brazilië opnieuw sierlijk tentoonstelde. Sport, de in Barcelona gevestigde krant, vergroot vooral uit dat Yamal uitgerekend in de Spaanse hoofdstad het publiek op de banken kreeg. De linksbenige buitenspeler speelde ondanks zijn leeftijd al veertig officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Barça, waarin hij goed was voor zes doelpunten en zeven assists.

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
19
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties