Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tiental De Graafschap vlak voor tijd nog naast Twente

Laatste update:

Dit punt zou aan het einde van de rit nog wel eens erg belangrijk kunnen blijken voor De Graafschap, dat zondag echter wel kan worden ingehaald door SC Cambuur. Vreman zal desondanks gelukkig zijn met een punt en de veerkracht van zijn team. De Graafschap begon vrijdagavond vol goede moed aan de wedstrijd en in de negende minuut kwam spits Vincent Vermeij dicht bij de openingstreffer, maar zijn schuiver belandde op de paal. Niet veel later dook Andrew Driver gevaarlijk op voor Nick Marsman, maar het schot van de dribbelaar miste kracht en precisie.

De eerste grote kans voor Twente viel na twintig minuten spelen te noteren. Robbert Schilder kwam in een te lastige hoek en schoot de bal laag voor, maar spits Oskar Zawada was niet scherp en kwam net te kort om binnen te kunnen tikken. De Graafschap was dus gewaarschuwd, maar tien minuten later kwam Twente alsnog op een 0-1 voorsprong. Cabral dribbelde vanaf rechts naar binnen en kon afleggen op Hakim Ziyech, maar ging voor eigen succes en zag zijn knal in de verre hoek belanden.

Het betekende een flinke tegenvaller voor De Graafschap, dat echter al snel weer op gelijke hoogte had moeten komen. El Jebli ging helemaal alleen op Marsman af en had de hoek voor het uitzoeken, maar het schot van de nerveuze aanvaller ging naast. Mede door deze enorme misser leek De Graafschap in het restant van de eerste helft niet meer te geloven in de gelijkmaker en na de thee probeerden de supporters de spelers te motiveren om toch maar te gaan jagen op de 1-1.

De spelers lieten zich echter op de verkeerde manier gelden. Cas Peters ontsnapte nog aan een rode kaart, toen hij bij een opstootje Jeroen van der Lely omver duwde, maar Tesselaar moest niet veel later wél vroegtijdig vertrekken: zijn tackle op het scheenbeen van Ziyech werd bestraft met een directe rode kaart. Twente leek de wedstrijd met een man meer simpel te kunnen uitspelen, maar kort voor tijd ging het toch nog mis voor de bezoekers, toen Parzyszek de bal uit de kluts voor zijn voeten kreeg en de 1-1 binnen schoot. De Graafschap heeft door deze remise nu zes punten minder dan Willem II, dat net boven de degradatiestreep staat.

-
Denk je dat De Graafschap Cambuur voor zal blijven?

Meer nieuws

'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
6
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
7
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
5
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
16
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties