Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tim Krul tekent contract en keert officieel terug in de Premier League

Laatste update:

Krul had nog een contract tot volgend jaar zomer bij Norwich City, maar hoefde bij the Canaries niet op veel speeltijd te rekenen. Tijdens de eerste twee wedstrijden van het nieuwe Championship-seizoen zat hij negentig minuten op de bank, daar Angus Gunn de concurrentiestrijd lijkt te hebben gewonnen van de Nederlander. Luton sloeg daarop toe en haalde de vijftienvoudig international van Oranje naar Kenilworth Road.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luton Town Football Club (@lutontown)

Luton Town is het seizoen begonnen met Thomas Kaminski als eerste doelman. De Belgisch-Poolse doelman kwam eerder deze maand over van Blackburn Rovers, waar hij afgelopen seizoen in dertig wedstrijden tien keer de nul hield. Afgelopen weekend moest hij meteen vier keer vissen bij de seizoensouverture tegen Brighton & Hove Albion (4-1).

Krul begon afgelopen seizoen nog als eerste keus onder de lat bij Norwich, maar raakte zijn plek kwijt aan Gunn. In totaal kwam hij in het seizoen 2022/23 tot zeventien wedstrijden, waarin hij negentien keer moest vissen en vijf keer de nul hield. In totaal droeg hij tot dusver 169 het shirt van Norwich sinds hij in 2018 overkwam van Newcastle United.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
17
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
23
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
34
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties