Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Timo Werner geeft Tuchel trap na: 'Het was heel moeilijk, niet eerlijk'

Laatste update:

Het avontuur in de Premier League begon goed voor Werner. "Ik heb een heel goed eerste halfjaar gehad bij Chelsea. Ik scoorde en speelde goed. Toen vergat de coach dat allemaal een beetje, het was niet eerlijk", aldus de 26-jarige aanvalsleider. "Ik kon niet meer genieten van het spelletje, iets wat je wel nodig hebt om te kunnen presteren en succesvol te zijn." Werner kwam eerst onder de vleugels van Frank Lampard te werken. Na het ontslag van de clublegende nam Tuchel het stokje over.

"Uiteindelijk heeft de trainer een voorkeur voor bepaalde spelers. Dat is volkomen logisch en moet je zien te accepteren", aldus Werner, die de komst van Romelu Lukaku aanhaalt als belangrijkste reden voor zijn vormdip. "Romelu is een geweldige spits. Hij moest spelen nadat hij zoveel geld had gekost. Ik voelde me in die tijd niet genoeg gewaardeerd. Alles wat ik tot dat moment had gedaan, werd vergeten door de trainer. Het was niet eerlijk. Het was heel moeilijk voor mij."

Ook de coronapandemie heeft Werner weinig goeds gedaan. Werner voelde zich eenzaam en miste zijn familie om hem heen. "De eerste maanden was er niets open", gaat de Duitser verder. "Ik zat de hele tijd thuis, bracht kerst en oud en nieuw alleen door om me volledig op de wedstrijden te concentreren. Natuurlijk was het zwaar. Misschien was het in het normale leven anders geweest, met familie en vrienden om me heen."

Werner keerde afgelopen zomer voor twintig miljoen euro terug bij Leipzig, nadat die Roten Bullen hem twee jaar eerder dus voor 53 miljoen euro verkochten aan Chelsea. In dienst van Chelsea kwam Werner tot 89 wedstrijden, waarin hij 23 keer wist te scoren en 21 keer als aangever fungeerde. Sinds zijn terugkeer bij Leipzig staat de teller op 23 officiële wedstrijden, 11 goals en 4 assists. Woensdagavond neemt hij het met zijn ploeg in de achtste finales van de Champions League op tegen Manchester City.

Meer nieuws

NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
3
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
42
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties