Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Toen ik scoorde zei ik tegen mijn ploeggenoten dat ze met tien verder moesten'

Laatste update:

"Ik wist dat ik al geel had gepakt maar met mijn gebaar wilde ik de fans die me al de hele wedstrijd hadden uitgejouwd van antwoord dienen", verklaart Diatta zijn manier van juichen aan Het Nieuwsblad. "Ik wilde hen mijn mentale sterkte tonen. Toen ik scoorde zei ik ook tegen mijn ploeggenoten dat ze met zijn tienen verder moesten spelen en geen tegengoal meer moesten krijgen." Met het doelpunt in het miljardenbal kwam voor Diatta een kinderdroom uit. "Het is alleen jammer dat ik een rode kaart pak in de fase na de goal. Maar het allerbelangrijkste is dat het team nog maar eens mentale sterkte heeft getoond. De groepsgeest is belangrijker dan mijn doelpunt."

Mata, die de cornervlag doormidden trapte na de gelijkmaker van Diatta, moest eveneens het veld verlaten met een tweede gele kaart. "Ik ga in de fout", erkent de verdediger in Belgische dienst. "Ik had niet zo mogen reageren. Het was moeilijk om mijn emoties onder controle te houden en dan doe je zoiets. Ik dacht echter niet dat ik er geel voor zou krijgen. Maar het was een uiting van vreugde."

"Geloof me: in Istanbul spelen is geen pretje, je wil niet weten wat ze ons tijdens de wedstrijd allemaal hebben toegeroepen. Zo een helse sfeer heb ik nog nooit meegemaakt", voegt Mata daaraan toe. De mandekker vindt dat Galatasaray zich ook niet onbetuigd liet. "Zij verdienden zeker ook rode kaarten. Ik ben enkele keren hard aangepakt, moest zelfs een elleboog incasseren. Maar het belangrijkste is dat het team overeind is gebleven. Zij dachten dat de buit binnen was maar we hebben de clubslogan 'No Sweat, No Glory' alle eer aangedaan. En we waren beter dan Galatasaray. Naast het doelpunt hebben ze weinig getoond, vond ik."

-
Vond jij de rode kaarten voor Krépin Diatta en Clinton Mata terecht?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
29
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
24
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
10
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
1
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
32
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties