Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toni Kroos is lovend: 'Ik ken in de laatste tien jaar geen betere linkspoot'

Laatste update:

Bale was op het WK in Qatar nog actief namens Wales en stond sinds juli 2022 onder contract bij Los Angeles FC. Middels een statement op sociale media zette hij maandag per direct een punt achter zijn voetbalcarrière. Dat Bale stopt verbaast Kroos niet. "Ik ken hem een beetje, we hebben heel erg lang samengespeeld", zegt de middenvelder van Real Madrid in de podcast Einfach mal Luppen. "Ik was me er altijd van bewust dat hij ook iemand is waarbij het realistisch is dat hij niet eeuwig zal blijven voetballen."

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’ | Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht

Ondanks dat Bale op relatief jonge leeftijd zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, beschouwt Kroos hem wel als een icoon. "Als je kijkt naar wat hij heeft gewonnen, is hij een absolute legende. Hij heeft onder meer vijf keer de Champions League gewonnen. Hij nam Wales ook regelmatig op sleeptouw en wist zichzelf vaak te overtreffen. Bij Real was hij een van de beste spelers waarmee ik samen heb gespeeld. Het was een absoluut geschenk om met hem samen te spelen, omdat hij altijd de diepte zocht achter de laatste lijn van de tegenstander."

"Het is misschien moeilijk te begrijpen van buitenaf", vervolgt Kroos. "Voor mij was er niemand zoals Gareth die zulke slimme loopacties had, waarmee hij de tegenstander pijn deed. Voor mij was hij een speler van wereldklasse. Hij had in mijn ogen alles wat je nodig hebt aan atletisch vermogen. Hij was ongelooflijk snel en fysiek sterk. Laten we Lionel Messi buiten beschouwing laten, dan ken ik in de afgelopen tien jaar geen betere linkspoot", besluit Kroos.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties