Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'

Laatste update:

PSV verspeelde zondag met een 1-1 gelijkspel tegen Fortuna Sittard de kans om het puntenrecord in de Eredivisie te halen. Peter Bosz was daar chagrijnig over, maar is daar volgens Jeroen Kapteijns zelf ook deels schuldig aan. "Hij voert zelf wissels door", doelt de PSV-watcher op het halve B-team waarmee PSV aan de aftrap verscheen. Dragende spelers als Joey Veerman en Johan Bakayoko begonnen op de bank.

"Ze organiseren ook een vakantietripje naar Ibiza", gaat Kapteijns verder. "Als je het allemaal zo belangrijk vindt om het puntenrecord te halen, dan helpt dat natuurlijk niet. Ik denk dat het bij de spelers niet zo leeft op de manier zoals het bij Bosz leeft."

Verweij vindt het zeer merkwaardig dat PSV deze week naar Ibiza gaat. "We zullen half Eindhoven wel weer over ons heen krijgen, maar zo'n trip naar Ibiza terwijl het seizoen niet afgelopen is... Ik vind dat eigenlijk gewoon knettergek", aldus Verweij. "Het gebeurt vaker, en PSV zal vast wel winnen, want PSV heeft heel veel kwaliteit."

RKC strijdt met Excelsior, dat evenveel punten heeft, tegen degradatie. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek in De Kuip bij Feyenoord. RKC heeft het voordeel van een iets beter doelsaldo. De ploeg die als verliezer uit de strijd komt en dus zestiende eindigt moet de Keuken Kampioen Play-Offs tegen degradatie zien te overleven.

"Ik mag hopen dat Bosz zijn spelers gigantisch weet te motiveren voor die wedstrijd, want anders is het gewoon competitievervalsing", zegt Verweij. "Ik vind echt dat je dit niet kunt maken naar Excelsior toe. Je weet dat als een ploeg naar Ibiza gaat... En we hebben ook de spelers van PSV gezien tijdens de huldiging in Eindhoven... Ik vind dat je dat gewoon niet moet doen."

Feyenoord maakte vorig jaar eveneens een trip naar Ibiza terwijl het seizoen nog liep. "Feyenoord heeft toen wel gezegd dat ze het niet zouden doen als die wedstrijd die ze nog moesten spelen heel belangrijk zou zijn voor het verloop van de competitie", aldus Verweij. "Toen bleek dat die wedstrijd nergens meer om zou gaan, zijn ze naar Ibiza gegaan. Dat vind ik wel een wezenlijk verschil."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Is de trip van PSV naar Ibiza competitievervalsing?

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
5
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
28
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties