Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Transfervrije Anwar El Ghazi kan tekenen bij Champions League-club'

Laatste update:

Het contract van El Ghazi bij Mainz werd ontbonden na een bericht op social media. De aanvaller liet zich uit over de oorlog tussen Hamas en Israël. Omdat club en speler er begin deze maand tijdens een bemiddelingszitting niet in slaagden een schikking te treffen, staan beide partijen op 19 juni weer tegenover elkaar bij de Duitse rechter.

Ondertussen heeft El Ghazi nog geen nieuwe club gevonden, maar daar kan volgens de Italiaanse berichtgeving snel verandering in komen. Lazio wil de rechtspoot op korte termijn een aanbieding doen, waardoor hij volgende maand mogelijk Champions League-voetbal gaat spelen.

Voor de nummer zes van de Serie A wacht namelijk een zwaar tweeluik met Bayern München. Of El Ghazi openstaat voor een dienstverband bij Lazio, is vooralsnog onbekend. Ook Bryan Gil (Tottenham Hotspur), Albert Gudmundsson (Genoa) en Jonathan Ikoné (Fiorentina) staan op het wensenlijstje van trainer Maurizio Sarri.

Bij Lazio kan El Ghazi gaan concurreren met onder meer Gustav Isaksen, Felipe Anderson, Pedro en Mattia Zaccagni. De afgelopen maanden trainde de tweevoudig international van het Nederlands elftal individueel.

El Ghazi, die volgens Transfermarkt 3 miljoen euro waard is, begon zijn carrière bij Ajax. Na buitenlandse avonturen bij LOSC Lille, Aston Villa en Everton keerde hij in de zomer van 2022 bij PSV terug in de Eredivisie.

In Eindhoven slaagde de rechtsbuiten er niet in basisspeler te worden, waardoor zijn contract in september 2023 ontbonden werd. Drie weken later vond El Ghazi onderdak bij Mainz, waar hij slechts anderhalve maand zou spelen. Nu kan hij na ruim twee maanden zonder club mogelijk tekenen bij Lazio.

Het is wel nog de vraag of El Ghazi dit seizoen nog in actie mag komen, daar hij al minuten maakte bij PSV én Mainz. In de regels van de FIFA staat dat voetballers in één seizoen voor maximaal twee clubs mogen uitkomen. Mogelijk is El Ghazi door zijn complexe situatie een uitzonderingsgeval.

Is Lazio de juiste club voor Anwar El Ghazi?

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
12
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties