Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trefzekere Justin Kluivert krijgt lof toegezwaaid en etaleert topvorm

Laatste update:

Het gaat Kluivert, in tegenstelling tot Valencia, voor de wind dit kalenderjaar. De rappe aanvaller scoorde de laatste vijf wedstrijden drie keer en gaf twee assists. Ook tegen Almería etaleerde hij zijn goede vorm. Vlak na rust nam hij de openingstreffer voor zijn rekening en scoorde hij notabene met een kopbal na een goede voorzet van André Almeida.

Nadat de bezoekers snel langszij waren gekomen, was Kluivert halverwege de tweede helft ook nauw betrokken bij de 2-1 van José Gayà. Een hard en laag schot werd door Almería-keeper Fernando Martínez gepareerd, maar viel voor de voeten van Gayà, die simpel binnen kon tikken. Dat Valencia alsnog puntenverlies leed, kwam vooral door verdediger Cenk Özkaçar, die in de eigen zestien balverlies leed waarna invaller Francisco Portillo raak schoot.

Ondanks de puntendeling kreeg Kluivert lof toegezwaaid. Zo beloonde sportkrant Superdeporte hem met het rapportcijfer 7, het hoogste van alle Valencia-spelers. "Een goede wedstrijd van de vleugelspits. Met zijn snelheid en dribbels zorgde hij voor veel gevaar vanaf links." Toch was Kluivert achteraf niet content. "Vandaag hadden wij moeten winnen. We stonden twee keer voor, alles ging fout. Misschien komt het door een gebrek aan concentratie. We moeten eraan werken. We maken één fout en zij scoren", zo zei de aanvaller na afloop tegen DAZN.

Valencia staat met slechts twintig punten uit zeventien LaLiga-duels op een twaalfde plek. Het gat met de plekken die tot rechtstreekse degradatie leiden is slechts drie punten. Aanstaande zondag speelt Valencia een uitwedstrijd tegen het in degradatienood verkerende Real Valladolid.

La Liga
Valencia
2 - 2
Almería

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
7
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
12
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties