Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkije wint door werelddoelpunten maar verleent Colombia voorrang

Laatste update:

Australië - Turkije 1-2
Bij een gelijkspel was de ploeg van Feyyaz Ucar, die in 2005 niet verder kwam dan de laatste zestien op het WK, al zeker van de knock-outfase, maar om Frankrijk te ontlopen, moest er sowieso gewonnen worden. Dat lukte, maar Ay-Yildizlilar maakte zeker geen beste indruk in Hüseyin Avni Aker. Australië kreeg in de eerste helft de betere kansen de Turken doken eigenlijk geen enkele keer dreigend op voor het vijandelijke doel. Doelman Aykut Özer moest na een kwartier redden op een gevaarlijk schot en Corey Gameiro miste na twintig minuten een opgelegde kans op de 1-0. Turkije oogde zeer ongeïnspireerd in het eerste bedrijf.

De donderspeech van Feyyaz in de rust hielp niet, want kort na de pauze openden the Socceroos de score. Jamie Maclaren schoot na een lage voorzet vanaf rechts de bal in de kruising: 1-0. Niet veel later kwam Turkije echter weer langszij door een prachtig doelpunt van Hakan Calhanoglu. Turkije schroefde het tempo op en oogde niet meer zo mat als in de eerste vijftig minuten. Drie minuten voor tijd sleepte het gastland zelfs de drie punten uit het vuur; Okay Yokuslu van Kayserispor chipte de bal van circa 25 meter schitterend over de Australische doelman in het net: 1-2.

Bekijk hier het doelpunt van Okay Yokuslu:

El Salvador - Colombia 0-3
Colombia kroonde zich tot groepswinnaar en de Zuid-Amerikanen hadden weinig moeite met El Salvador. De nummer drie van het WK in 2003 had het in het eerste kwart van de wedstrijd voor het oog van 2000 toeschouwers nog wel lastig, maar na de openingstreffer van Andres Renteria ging het hard. Na 25 minuten zorgde Jhon Cordoba vanaf elf meter voor de tweede treffer voor los Cafeteros en het wachten was hierna op de derde treffer. Die viel pas in de slotminuut; Juan Quintero knalde vanuit de tweede lijn met zijn linkerpoot raak: 0-3.

Wint Turkije het WK Onder-20?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
2
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
50
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties