Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Uitblinker Roberto Soldado knikkert voormalige club Valencia uit beker

Laatste update:

Jasper Cillessen is nog altijd geblesseerd en zat daarom niet bij de wedstrijdselectie van Valencia. Zijn concurrent Jaume Domènech moest al in derde minuut toestaan dat Roberto Soldado scoorde. De doelman kreeg een paar vingers achter het harde schot van de spits van Granada, maar zag de bal toch in het doel verdwijnen: 1-0. Valencia leek de achterstand binnen het kwartier ongedaan te maken, ware het niet dat de treffer van Daniel Parejo door de VAR werd afgekeurd wegens buitenspel.

In het verdere verloop van de eerste helft waren de beste kansen voor Granada. De thuisploeg had de pech dat de schoten van zowel Dimitri Foulquier als Yangel Herrera op de paal gingen en zag Valencia op slag van rust aan de andere kant toeslaan. Rechtsback Carlos Neva leed gevaarlijk balverlies op de achterlijn, waarna Francis Coquelin met een ragfijne voorzet Rodrigo Moreno een niet te missen intikker bood: 1-1.

De tweede helft stond bepaald niet bol van uitgespeelde mogelijkheden. Een gevaarlijke knal van Valencia-aanvaller Maximiliano Gómez werd knap gepakt door doelman Aarón Escandell, terwijl Domènech op zijn beurt uitstekend reageerde op een inzet van Granada-spits Darwin Machís. De wedstrijd leek uit te draaien op een verlenging, maar in de blessuretijd resulteerde een handsbal van Jaume Costa in een penalty voor Granada. Soldado benutte de strafschop feilloos en dompelde zijn oude ploeg daarmee in rouw: 2-1.

-

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
14
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
38
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties