Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgefloten João Félix doet Atlético veel pijn en leidt zege FC Barcelona in

Laatste update:

Aan de kant van Atlético kreeg Memphis Depay ondanks zijn heldenrol in de midweekse Champions League-ontmoeting met Inter geen basisplaats. Álvaro Morata vormde de aanval met Rodrigo Riquelme. Bij Barcelona werd Lewandowski geflankeerd door Raphinha en João Félix.

Op aangeven van Rodrigo De Paul kreeg Marcos Llorente een vrije schietkans op randje zestien. De Spanjaard sloeg de handen voor zijn gezicht toen zijn inzet centimeters naast vloog. De openingsfase was absoluut voor Atlético, dat via Pablo Barrios op voorsprong had kunnen en misschien wel moeten komen. Hij schoot echter naast.

Ilkay Gündogan stond tien minuten voor rust aan de basis van de 0-1. De Duits international passeerde zijn directe tegenstander en leverde een strakke pass af op Lewandowski. De spits legde terug op João Félix, die de bal in de verre hoek werkte: 0-1. De Portugees, eigendom van Atlético, vierde zijn feestje op zeer bescheiden wijze.

Voor Xavi eindigde het duel al enkele minuten voor rust. De oefenmeester was het niet eens met een beslissing van arbiter José Sánchez en moest tot zijn eigen onbegrip naar de tribunes. Morata kreeg daarna nog een grote kans om voor de gelijkmaker te zorgen, maar de Spaans international schoot in kansrijke positie wild over.

Een dramatische pass van De Paul leidde amper anderhalve minuut na rust de 0-2 in. De middenvelder leverde zomaar in bij Raphinha, die meegaf aan Lewandowski. De Pool schoot uit de draai knap raak via de binnenkant van de verre paal: 0-2. Atlético zocht al snel de aanval, maar stuitte tot driemaal toe op Ter Stegen.

De Duitse goalie redde eerst op een poging in de korte hoek van Riquelme. Uit de daaropvolgende hoekschop loste Llorente een knap gedrukt schot, maar Ter Stegen ging op tijd naar de grond om de inzet van de Spanjaard te keren. Ter Stegen stond vervolgens op tijd op om de rebound van invaller Memphis van heel dichtbij te keren met zijn voet.

Halverwege de tweede helft kon Atlético een resultaat vergeten. Een diepe bal leverde de nodige ruimte op voor Barcelona. Lewandowski pikte de bal op aan de rechterkant van de zestien en bracht de bal uitstekend voor het doel, waar Fermín López klaarstond om raak te koppen in de verre hoek: 0-3.

Atlético speelde in het vervolg een verloren wedstrijd en dat wist het. Af en toe kwamen los Colchoneros nog in de buurt van Ter Stegen, die zich echter nooit zorgen hoefde te maken. Het meest opmerkelijke in de slotfase vond plaats bij de wissel van João Félix, die bij zijn wissel massaal werd uitgeloften. Nahuel Molina kreeg diep in blessuretijd ngo rood voor het neerhalen van de doorgebroken Vitor Roque. De vrije trap die volgde werd door Lewandowski naast geschoten.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
7
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties