Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United-verdediger maakt overstap en gaat wél Champions League in

Laatste update:

Nadien vliegt de centrale verdediger naar Zuid-Frankrijk om zijn transfer te voltooien. Bij Man United is Bailly op een zijspoor beland. Trainer Erik ten Hag lijkt na de 2-1 overwinning op Liverpool van maandagavond voorlopig niet aan zijn verdediging te gaan sleutelen. De defensie, bestaande uit Diogo Dalot, Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Tyrell Malacia, speelde een uitstekende partij tegen de aartsrivaal. Dat ging onder meer ten koste van aanvoerder Harry Maguire, waardoor Bailly ook geen eerste reserve meer lijkt te zijn.

De 28-jarige verdediger heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2024, met een optie op een extra jaar. Dat lijkt hij nu dus niet uit te zitten. Bailly kwam in 2015 bij Villarreal terecht, waar hij een sterk seizoen speelde en een transfer naar Manchester verdiende. The Red Devils maakten zo'n 38 miljoen euro over naar Oost-Spanje. De 46-voudig international speelde tot nu toe 113 wedstrijden voor Man United, waarin hij één keer scoorde en twee assists leverde.

Bij Olympique Marseille komt Bailly terecht in de Champions League, daar de club van trainer Igor Tudor vorig seizoen achter Paris Saint-Germain op de tweede plaats in de Ligue 1 eindigde. De Kroatische oefenmeester speelt doorgaans in een 3-4-2-1 formatie met Leonardo Balerdi, Chancel Mbemba en Samuel Gigot als centrale verdedigers. Laatstgenoemde pakte in de laatste wedstrijd tegen Nantes (2-1 overwinning) twee gele kaarten, waardoor Bailly mogelijk zijn debuut kan maken in de uitwedstrijd bij OGC Nice aanstaande zondag.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
6
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
10
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties