Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AC Milan maakt komst van 'man van veertig miljoen' officieel

Laatste update:

Record schrijft dat de 21-jarige Silva persoonlijk rond is met Milan en maandag een vijfjarig contract gaat tekenen in het San Siro. Hij heeft in Portugal een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen in zijn contract staan en de vraagprijs luidde veertig miljoen, maar het uiteindelijke transferbedrag zal dus nog lager uitvallen.

Overigens meldt O JOGO wél dat André Silva voor de vraagprijs van veertig miljoen naar Milan overstapt, maar als de deal eenmaal rond is, zal Porto bekendmaken hoeveel men precies voor de achtvoudig international ontvangt. Silva maakte tot dusverre 24 doelpunten in 58 wedstrijden voor os Dragões en daar gaf hij elf assists bij.

Update 12 juni 09.23 uur - André Silva arriveert op Milanello voor medische keuring
André Silva heeft voet op Italiaanse bodem gezet. De aanvaller wordt maandag medisch gekeurd op Milanello en zal aansluitend een contract voor vijf seizoenen tekenen. Over de hoogte van de transfersom doen verschillende lezingen de ronde, maar La Gazzetta dello Sport weet dat FC Porto een bedrag van 38 miljoen euro zal ontvangen.

Update 12 juni 16.50 uur - AC Milan maakt komst van 'man van veertig miljoen' officieel
André Silva mag zich officieel speler van AC Milan noemen. De spits was maandag al in Milaan voor de medische keuring en zette 's middags zijn krabbel onder een vijfjarig contract in het San Siro. I Rossoneri maken naar verluidt een bedrag van 38 miljoen euro over naar FC Porto, dat door bonussen op kan lopen tot veertig miljoen.

UFFICIALE! André Silva mag zich de nieuwe spits van AC Milan noemen! De Portugees komt voor een bedrag dat op kan lopen tot veertig miljoen euro over van FC Porto. #silva #acmilan #fcporto #calcio

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Betaalt AC Milan te veel voor André Silva?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties