Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: ADO Den Haag en Go Ahead doen zaken en ruilen spelers

Laatste update:

Marengo, 25 jaar, kwam dit seizoen veertien keer in actie voor ADO, maar speelde het grootste deel van zijn wedstrijden als invaller; slechts driemaal verscheen hij aan de aftrap in de Eredivisie. "Hij wil weg, is de laatste week bezig met een andere club. Hij is niet genoeg gemotiveerd om bij de selectie te zitten, hij wil per se weg", vertelde Petrovic voor de wedstrijd tegen Ajax aan FOX Sports. De oefenmeester liet niet doorschemeren welke club Marengo op de korrel heeft.

"Als je weg wil, oké, geen probleem'', vervolgde Petrovic. "Wij gunnen Marengo het allerbeste, het is een goed ventje, maar hij wil gewoon weg. Hij wil spelen, hij wil weg. Het is lastig. Ik heb zes maanden lang iedereen proberen te motiveren, maar het houdt een keer op. Ook voor mij, met al mijn positivisme. Als Marengo weg wil, dan mag dat." De vleugelspeler is sinds de zomer van 2015 actief voor ADO, dat hem transfervrij wegplukte bij FC Volendam.

Update 31 januari 10.20 uur - ADO Den Haag en Go Ahead doen zaken en ruilen spelers
Ludcinio Marengo en Randy Wolters ruilen per direct van club. Marengo maakt het seizoen af bij Go Ahead Eagles, terwijl Wolters op huurbasis naar ADO Den Haag vertrekt. Het contract van Wolters in Deventer loopt komende zomer af, terwijl Marengo in Den Haag nog anderhalf jaar vastligt.

Eredivisie
Ajax
3 - 0
ADO Den Haag

Meer nieuws

De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
21
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties