Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Argentijnse ster gaat toch niet door tot 43ste en stopt definitief

Laatste update:

De Argentijn werd na zijn pensioen voorzitter bij Estudiantes en is dat nog steeds. Vorige maand werd reeds gespeculeerd over een terugkeer op het veld. "Verón vertelde ons (de selectie red.) dat hij in januari weer wil voetballen. Hij wil meedoen in de strijd om het kampioenschap in januari en spelen als we uitkomen in de Copa Libertadores", gaf Estudiantes-middenvelder Israel Damonte toen aan.

Verón deed bovendien de belofte om terug te keren, indien de fans minstens 65 procent van het nieuwe stadion zouden vullen. Dat is uiteindelijk gebeurd. Door voor anderhalf jaar te tekenen spreekt Verón de intentie uit om tot zijn 43ste te blijven voetballen. Hij krijgt een bescheiden salaris, dat volledig 'ten goede komt aan de ontwikkeling van de club'. De voetbalicoon speelde 73 interlands voor Argentinië en kwam tussen 2001 en 2003 uit voor Manchester United. Later speelde hij onder meer voor Chelsea en Internazionale.

Update 26 mei 11.43 uur - Argentijnse ster gaat toch niet door tot 43ste en stopt definitief
De loopbaan van Juan Sebastián Verón is definitief ten einde. De 42-jarige middenvelder kwam in december 2016 uit zijn pensioen, nadat hij beloofd had terug te zullen keren bij Estudiantes de La Plata indien 65 procent van de kaartjes voor het nieuwe stadion verkocht zou worden. Hij tekende voor achttien maanden en leek dus door te gaan tot zijn 43ste, maar de Argentijn speelde donderdagavond zijn laatste wedstrijd voor de club. De oud-speler van onder meer Manchester United, Chelsea en Internazionale is overigens ook voorzitter van Estudiantes.

Denk je dat Juan Sebastián Verón het goed gaat doen?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties