Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Club Brugge verdient tien miljoen aan verkoop voormalig NEC'er

Laatste update:

Club Brugge en Sporting onderhandelden afgelopen twee weken over Diaby, die zijn zinnen had gezet op een transfer. Om die reden trainde de achtvoudig international van Mali al niet meer mee bij de kampioen van België. Diaby landde maandagavond al in Portugal. "Ik hoop met deze club kampioen te worden. Dit is alvast een grote stap in mijn carrière", zei de aanvaller in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Diaby speelde sinds 2015 in het shirt van Club Brugge, dat hem destijds voor twee miljoen euro overnam van Lille OSC. In drie jaar speelde de Malinees 108 wedstrijden voor de Belgische club, waarin hij tot 36 doelpunten en 20 assists kwam. Diaby, die eerder voor Moeskroen en CS Sedan speelde, werd met Club Brugge tweemaal kampioen van België. Naast Diaby, lijkt Club Brugge ook afscheid te gaan nemen van Anthony Limbombe. Voor de ex-aanvaller van NEC is Nantes momenteel in de markt.

In Lissabon wordt Diaby ploeggenoot van Bas Dost. Bij Sporting vonden deze zomer de nodige mutaties plaats. Onder meer William Carvalho, Gelson Martins, Rui Patrício en Cristiano Piccini verlieten de Portugese topclub. Sporting wist zich tot dusver te versterken met onder meer Raphinha, Bruno Gaspar, Emiliano Viviano, Nani, Stefan Ristovski en Stefano Sturaro.

Update 21 augustus 13.05 uur - Club Brugge akkoord over miljoenentransfer Limbombe
Club Brugge en Nantes zijn akkoord over een transfer van Anthony Limbombe, zo meldt de Ligue 1-club dinsdagmiddag. Als de ex-aanvaller van NEC de medische keuring succesvol doorloopt, kan hij een contract tekenen bij Nantes. Volgens Het Laatste Nieuws is er ongeveer tien miljoen euro met de transfer gemoeid.

Update 23 augustus 15.52 uur - Club Brugge verdient tien miljoen aan verkoop voormalig NEC'er
Anthony Limbombe vertrekt naar Nantes, zo meldt Club Brugge woensdagmiddag via de clubkanalen. Nantes meldde eerder al dat een akkoord is bereikt en nu maakt ook de Belgische club melding van de transfer. Met de overgang is naar verluidt tien miljoen euro gemoeid.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
16
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
10
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties