Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Dortmund moet winterse komst van Turks international vergeten

Laatste update:

Borussia Dortmund en het management van Malli zouden overeenstemming hebben bereikt over een contract tot de zomer van 2020. Met de winterse transfer van de Turks international zou een bedrag van dertien miljoen euro gemoeid zijn; een hoger bedrag dan het initiële bod van die Borussen. Een aantrekkelijke deal voor Mainz, daar in het contract van Malli met die 05er een zomerse transferclausule van 9,5 miljoen euro is opgenomen.

De bal ligt nu bij Mainz, dat zich wil verzekeren van een capabele vervanger voor Malli. "Er is nog geen overeenkomst, het is nog niet rond", zo laat directeur Christian Heidel aan de Duitse krant weten. Collega Michael Zorc wenste geen commentaar te geven. De in Duitsland geboren Malli maakte twee maanden geleden zijn debuut in het nationale elftal van Turkije. De aanvaller was dit seizoen al goed voor acht doelpunten in zeventien Bundesliga-duels.

Update 26 januari 11.57 uur - Dortmund moet winterse komst van Turks international vergeten
Yunus Malli vertrekt deze maand toch niet van FSV Mainz 05 naar Borussia Dortmund. Vorige week werd nog beweerd dat de transfer snel afgerond zou worden, maar Mainz heeft maandagavond aan Dortmund laten weten dat er van een winterse transfer geen sprake kan zijn. Dat maakt Mainz bekend via de officiële kanalen van de club. Malli maakt het seizoen dus af bij zijn huidige werkgever en vertrekt vervolgens mogelijk in de zomer alsnog naar Dortmund.

Meer nieuws

'Ajax en PSV zetten in op komst van Ivoriaans toptalent Malick Yalcouyé'
0
VZ Kort: FC Utrecht verlengt samenwerking met onfortuinlijke huurling
77
Vermeulen zaait twijfel over Ajax-kandidaat Farioli; X wijst analist terecht
2
Rooney uit ongekende beschuldiging richting geblesseerde spelers van Man United
22
Arsenal-icoon richt zich in titelstrijd op Tottenham en doet enorme belofte
28
Groot beveiligingslek: grappenmaker weet spelersbus Man United binnen te sluipen
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties