Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Emanuelson tekent contract voor één jaar in Engeland'

Laatste update:

The Owls staan na vijf speelronden op plaats negentien, met vijf punten. De club van onder meer Glenn Loovens en Sam Hutchinson (ex-Vitesse) ziet het wel zitten in de clubloze Emanuelson, die meest recent uitkwam voor Hellas Verona. Hij had daar een kortlopend contract nadat hij eerder voor Atalanta uitkwam.

Sheffield-trainer Carlos Carvalhal wil graag meer opties aan de linkerkant, nadat het hem eerder niet lukte Joe Bennett over te nemen van Aston Villa. Emanuelson zou zich dus vooral moeten richten op de linksbackpositie. Hij kan ook links op het middenveld én centraal op het middenveld uit de voeten. Die laatste positie bekleedde hij nog in de maanden dat Clarence Seedorf zijn coach was bij AC Milan.

Update 5 september 18.25 uur - 'Emanuelson tekent contract voor één jaar in Engeland'
Urby Emanuelson gaat inderdaad aan de slag bij Sheffield Wednesday. FOX Sports weet maandagavond te melden dat de dertigjarige linksachter annex linkshalf een contract tot het einde van het seizoen tekent bij de club uit de Championship en het wachten is nu op de officiële mededelingen.

Sheffield Wednesday zou ... zijn voor Urby Emanuelson

Meer nieuws

PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
3
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
6
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
6
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
38
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
45
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties