Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Excelsior haalt na IJslandse doelman ook ervaren back-up binnen

Laatste update:

Algemeen directeur Ferry de Haan is blij met Kristinsson. "Ik weet ook wel dat we niet David De Gea hebben gestrikt, maar vergis je niet in deze doelman", laat hij weten aan het weekblad. "Dit is gewoon een volwaardig lid van de IJslandse nationale ploeg. Nu er een andere doelman bij Hammarby is gekomen, moest hij elders spelen om in beeld te blijven voor het WK straks."

De Haan zegt dat Kristinsson niet de eerste keus was en dat Kostas Lamprou, Davy Roef en Cican Stankovic de voorkeur kregen. Toen Alessandro Damen zaterdag geblesseerd raakte, begon de jacht op een nieuwe doelman. "Die zoektocht naar een keeper, ik kan er een boek over schrijven", aldus de opgeluchte sportbestuurder.

De Haan, die nog op zoek is naar een ervaren doelman die als back-up kan fungeren, dicht Kristinsson veel kwaliteiten toe. "Hij investeert in zichzelf door deze stap te maken. En ik verklap vast dat je versteld gaat staan van zijn uittrap. Die is geweldig, hij legt hem zo in het andere doel neer. Het is gewoon een frisse vent, hij maakt een uitstekende indruk op me."

Update 31 augustus 13.20 uur - IJslands international tekent voor een jaar bij Excelsior
Excelsior heeft Ögmundur Kristinsson binnen, zo laat de club op de website weten. De 28-jarige sluitpost uit IJsland heeft een eenjarig contract getekend, met een optie voor nog een jaar. De veertienvoudig international komt transfervrij over van het Zweedse Hammarby IF. "Ik ben al een aantal jaar international van IJsland. Ik heb veertien interlands gespeeld en was erbij tijdens het Europees kampioenschap", stelt Kristinsson zichzelf voor. "Dat was geweldig om mee te maken. Mooie herinneringen die ik nooit zal vergeten. Mijn ambitie is om eerste doelman te worden bij IJsland en ook daarom is dit een goede stap voor mij. Het Nederlandse voetbal staat goed bekend en zal mij hopelijk helpen om een betere speler te worden."

Update 31 augustus 13:45 uur - Excelsior haalt na IJslandse doelman ook ervaren back-up binnen
In navolging van Ögmundur Kristinsson heeft Excelsior ook een reservedoelman binnengehaald. De Rotterdammers maken via officiële kanalen bekend dat Theo Zwarthoed komend seizoen deel uitmaakt van de selectie. Zwarthoed zou eigenlijk aan de slag gaan bij tweededivisionist De Dijk, maar had volgens Het Amsterdamsche Voetbal een clausule in zijn contract staan waardoor hij voor 1 september nog kon vertrekken naar een betaald voetbalclub. De sluitpost heeft bij Excelsior een eenjarig contract ondertekend.

Een goede aanwinst voor Excelsior?

Meer nieuws

Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'
16
Brian Priske wil op één voorwaarde de nieuwe trainer van Feyenoord worden
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
2
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties