Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Fan-Liebling' keert na transfer Schürrle terug in Hamburg

Laatste update:

BILD stelt dat Olic en HSV al enige tijd contact met elkaar hebben over een hereniging. De club is nog zoekende naar een aanvaller met scorend vermogen en aangezien Bayer Leverkusen niet bereid is Josip Drmic te laten gaan, is HSV uitgekomen bij VfL Wolfsburg-spits Olic. Hij zou bereid zijn genoegen te nemen met een lager loon dan hij nu verdient, bij de nummer twee van de Bundesliga.

HSV zou daartegenover willen zetten dat Olic bij de club betrokken blijft, zodra hij definitief stopt met voetballen. Bij VfL Wolfsburg heeft hij dergelijke afspraken niet gemaakt. Het is overigens maar de vraag of die Wölfe willen nadenken over een afscheid van Olic, want hij maakte voor de winterstop vijf doelpunten en veel centrumspitsen heeft men niet in de Volkswagenarena.

Ook Paolo Guerrero is genoemd, maar de technische staf van HSV is niet overtuigd van de 31-jarige Peruviaan. Ook hij speelde in het verleden in Hamburg, van 2006 tot 2012. Inmiddels komt Guerrero uit voor Corinthians in Brazilië, maar hij bewaart uitermate goede herinneringen aan Hamburger SV. "Mijn tijd daar was fantastisch en ik heb nog veel vrienden in de stad. Ik zou het geweldig vinden om weer te scoren voor de club", zegt Guerrero zelf.

Update 29 januari 19.50 uur - 'Fan-Liebling' keert na transfer Schürrle terug in Hamburg
De transfer van Ivica Olic van VfL Wolfsburg naar Hamburger SV is op een haar na rond. De aanvaller is niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel van vrijdagavond met Bayern München en gaat HSV zo'n anderhalf tot twee miljoen euro kosten. De 35-jarige Kroaat wordt bij die Wölfe afgelost door André Schürrle, die voor 27 tot 30 miljoen euro wordt overgenomen van Chelsea.

Een terugkeer van Ivica Olic bij Hamburger SV zou...

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
0
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
0
Giovanni van Bronckhorst in gesprek over terugkeer als hoofdtrainer
2
Heroïsche avond eindigt rampzalig voor Fortuna Düsseldorf na eerdere 0-3 zege
10
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
3
Cristiano Ronaldo heeft aan twee doelpunten genoeg om evenveel records te breken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties